čtvrtek 19. září 2013

Pečené zelené fazolky s bramborem

Ingredience:
4-6 brambor
200 g zelených fazolek
2-3 rajčata
1/2 červené cibule
balkánský sýr
drcený kmín
olivový olej
oregano
sůl

Postup:
Omyjeme brambory a asi 10 min povaříme i se šlupkou. Necháme zchladnout a nakrájíme na asi 1 cm široké plátky. Pečeme na olivovém oleji osolené a posypané drceným kmínem asi 10 min.
Zelené fazolky také omyjeme a zbavíme konců. Osolíme a pečeme na olivovém oleji asi 10 min.
Rajčata rozkrájíme na čtvrtky, osolíme, posypeme oreganem a také pečeme na olivovém oleji asi 5 min.
Servírujeme s nakrájeným balkánským sýrem a červenou cibulí.



Žádné komentáře:

Okomentovat